+45 51 64 81 04

Opslagstavlen

Tårnborg IF fodbold ungdomsafdelingen på tur til Brøndby

Søndag den 24. april tog 40 spillere og trænere fra ungdomsafdelingen i Tårnborg IF´s fodbold afsted til Brøndby, for at få en rundvisning på Brøndby stadion, samt overvære superligakampen mellem Brøndby og AGF.

Vi kørte afsted fra Tårnborghallen i en stor bus ved 13 tiden, og ankom til Brøndby stadion en times tid senere. Selve rundvisningen startede kl. 15 og vi blev opdelt i to grupper. Vi var heldige at få to guider som kunne fortælle nogle sjove historier, omkring klubben og deres spillere, det var noget børnene kunne bruge, de lyttede og stillede mange spørgsmål til guiden.

På rundturen så vi en masse flotte billeder af Brøndby spillerne op gennem tiden, samt en masse flotte pokaler, var inde i deres taktiklokale, samt deres omklædningsrum.

Den ene gruppe var så heldige at møde Brøndby´s landsholdsspiller Daniel Agger, og han gav sig god tid og hver enkelt spiller blev fotograferet sammen med ham, og så var dagen reddet for drengene. Det skal nævnes at U11 træneren Karina ikke vil stå tilbage for drengene, og fik også taget billede med Agger.

Børnene fik også lov til at sidde i spillerboksen, hoppe på ”Sydsidens tribune”, sidde i de dyre loungestole på sponsorafsnittet. Endelig sluttede vi af med at se Michael Laudrup loungen hvor der var dækket fint op, og sponsorerne skulle spise inden kampstart.

Vi blev vist over i 1964 caféen og her spiste vi en god grillpølse og fik sodavand. Så nærmede tiden sig kampstart, og inden kampen startede kl. 18 så blev børnene forsynet med en stor gang popcorn, og børnene hyggede sig på stadion selvom det var meget koldt.

Efter kampen blev vi kørt hjem og var tilbage i Tårnborg ved 21.30 tiden, trætte men med en fantastisk oplevelse i bagagen. Stor ros til alle børnene for at opføre sig ordentlig på turen, det var en stor fornøjelse.

Tusinde tak til aktivitetsudvalget i TIF for deres støtte til turen.

Fodbold Fodbold

U12 på overlevelsestur.

Vi afholdte afslutning med en lille "overlevelses tur" hvor vi var ude i naturen i 25 timer, hvor vi bla. fiskede efter aftensmad, grillede, kæmpe bål, natte løb og lidt fodbold blev det til.

Vi var 12 drenge afsted og alle overlevede. Det må vi gør igen til næste afslutning.

Herunder lidt stemningsbilleder.

Fodbold Fodbold Fodbold Fodbold

U 11 Drenge takker "OK" for det flotte spillersæt.

Fodbold

Nyt tøj til Tårnborg U 10 Drenge

Tårnborg IF `s U10 fodboldhold kunne i denne uge trække i nyt lækkert spillertøj sponsoreret af OK Benzin. På billedet er holdet trukket i det nye tøj til denne uges kamp mod Skælskør. Her vandt drengene helt fortjent med 6-0 Et resultat der i følge både trænere og sponsor var helt " OK ". Tårnborg IF og OK aftale om spillertøj kommer også de andre ungdomshold i klubben til gode, Så både U6, U8, U11 og U14 bliver klædt i samme Hummel dragter.

På billedet ses bagest fra venstre: Trænerteamet Ole Rye og Mikael Jeppesen

Midten fra venstre: Emil Hermansen, Kenneth Nielsen, Frederik Friberg, Viktor Keinicke, Andreas Udsen.

Forrest fra venstre: Lasse Rye, Tobias Hansen, Jeppe Olsbro, Viktor Jørgensen, Marius Damgaard

Fodbold