+45 51 64 81 04

Opslagstavlen - 60+motion

Støtte til Tour-festen den 2. juli

TIF 60+motion vil gerne sige tak til DGI for at pege på os som støttemodtagere - og til Danske Bank for det økonomiske tilskud fra deres Feltet kommer forbi-pulje. Støttens formål er at festliggøre Tour de Frances ankomst til Vestsjælland lørdag den 2. juli, og i vores tilfælde vil de blive brugt til leg, spil og konkurrencer for alle aldre i Violvejsparken fra klokken 11.00 til 16.00.

På billedet ses overrækkelsen af det synlige bevis på støtten fra Danske Bank, her til venstre repræsenteret ved Henrik Christensen fra Danske Bank i Slagelse. Støtten blev med stor tak modtaget af formanden for TIF 60+motion, Jørgen F. Rasmussen.

Vi glæder os til, at der - så snart vejret og omstændighederne tillader det - igen kan komme gang i petanquebanerne, krolfen og point-spillet - samt hvad der ellers kan findes på af udendørsaktiviteter, da det vil være i den friske luft, holdaktiviteterne først startes op, inden der til efteråret igen bliver mulighed for indendørsaktiviteter med en masse andre spil, som fx rullecurling, bowls, pickleball, bobspil, bordtennis og badminton – og ja, måske endda også floorball, hvis vi får tilgang af nogle nye, friskbenede medlemmer.

Der intet at betænke sig på, hvis du tilhører aldersgruppen 60+. Du bestemmer selv, hvor anstrengende motion du vil dyrke, men det hyggelige, sociale fællesskab får du under alle omstændigheder!

Kom og vær med! Du møder bare op en tirsdag klokken 10 i Tårnborghallen.

Hvis du ønsker flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte formanden for 60+motion, Jørgen F. Rasmussen, på telefon 30204811.