Sommeraktiviteter i 60+motion

Så er det sommer, og mange aktiviteter i 60+Motion er flyttet fra hallen til de udendørs arealer omkring Tårnborghallen – når vejret altså tillader det; og det gør det heldigvis de fleste tirsdage, hvor der så spilles en masse nervepirrende, tætte kampe i krolf, petanque – og hvad der ellers vælges som tirsdagens aktivitet.

Krolfspil april 2024

I foråret har mange af medlemmerne ihærdigt arbejdet med udbedring af petanquebanerne og med omlægning af den ene af vores to krolfbaner, så nu kan flere end tidligere deltage i det populære krolfspil.

De mest arbejdsomme har desuden sørget for indretning af et nyt rum til 60+Motions udeudstyr samt samling og opstilling af nye bord-bænke-sæt, hvilket betyder, at vi nu alle kan sidde udendørs, når kaffen og det tilhørende brød skal nydes efter dagens anstrengelser.

Petanquebaneklargoering

Det ser vi alle frem til, men allermest ser vi bare frem til hver tirsdag sammen med de øvrige motionister på holdet at få os nogle hyggelige og humørfyldte timer- der afsluttes med en masse snak om verdenssituationen tilføjet en god mængde hyggeligt, socialt samvær. 

Du burde overveje at melde dig ind. Du er meget velkommen – og så koster det kun 150 kr. for en hel sæson! Du er velkommen til at kontakte formanden for 60+Motion, Jørgen F. Rasmussen, på telefon 30204811 eller pr. mail på 60plus@taarnborgif.dk, hvis du ønsker flere oplysninger.

Kagemand 60Motion