60+ motion

Meld dig ind i TIF-60+motion!

I 60+motion tilbydes aktiviteter og god motion for alle, der er fyldt 60 år, og som har lyst til sund motion for både krop og sjæl. I 60+motion bliver både arm-, ben- og lattermusklerne motioneret grundigt i og ved Tårnborghallen i et par timer tirsdag formiddag klokken 10.00.

I denne sæson er der mulighed for at spille gulvcurling, bowls, badminton, bordtennis, pickleball, bobspil, bordfodbold og endda floorball, hvis vi får tilgang af nogle nye, friskbenede medlemmer. Som det kan læses, er der mulighed for masser af motion, som bringer sveden frem, men også aktiviteter, som ikke kræver det store fysisk.

Når det bliver forår og sommer, går de fleste af os ud i den friske luft for at spille krolf, pointspil eller petanque. Det ser vi altid frem til, men allermest ser vi bare frem til hver tirsdag sammen med de øvrige motionister på holdet at få os nogle hyggelige og humørfyldte timer.

Efter de fysiske ”anstrengelser” står motionsdagen på kaffe med hjemmebagt brød og en masse snak om verdenssituationen tilføjet en god mængde hyggeligt, socialt samvær. Du burde overveje at melde dig ind. Du er meget velkommen – og så koster det kun 150 kr. for en hel sæson!

Aktiviteterne i 60+motion kan du se mere til ved at vælge ”Opslagstavlen” på menuen her til højre >>

Du kan sikre dig en plads på holdet, hvis du tilmelder dig og betaler årskontingentet på 150 kr. via et tryk på nedenstående blå tilmeldingsfelt. Da du sikkert ikke kan huske din eventuelt tidligere tildelte kode, skal alle bare tilmelde sig med ”Ny profil”, tak!

tif 60 bowls